• Slide1-4.png
  • Slide1.png
  • Slide2.png
  • Slide3.png

Filosofie en ontstaan van SimpelGarage ©.

 

1986 – eind 2013

De eigenaar van vanderWel-ict heeft meer als 20 jaar ervaring in de automatisering van Automotive bedrijven.

Begonnen in 1986, werkzaam als algeheel verkoopleider bij een van de grootste auto -dealerbedrijven van Tilburg e.o. met het in een Personal Computer inbrengen van een gebruikte autovoorraad van meer dan 400 automobielen met behulp van een zelf geschreven programma in Basic.

Dit was het begin van een lange carriere in de softwarebranche.

In januari 1990 samen met echtgenote officieel gestart met HWsoft.Het doel : Universele autobedrijven compleet automatiseren voor een betaalbare prijs !

Dankzij advertenties in de Bovag krant en AutoKompas het eerste jaar al meer dan 100 tevreden gebruikers van Car 2000 Plus © voor DOS.

Tot op de dag van vandaag verkoopt en produceert vanderWel-ict (maat)software , eenvoudig te gebruiken zeer compleet en voor een betaalbare prijs.

 

2013 - begin 2014

ivm de leeftijd van henk van der Wel wordt er een opvolger gezocht. Deze wordt in eerste instantie gevonden in Sabrosoft. Helaas is deze overname afgeketst door verschil van mening en vertrouwen. 

De heer van der Wel is verder gaan zoeken naar een geschikte overname kandidaat.

 

eind 2014.

Door een gezamelijke klant van zowel van der Wel-ict als van Dal ICT Solutions kenden de beide partijen elkaar al geruime tijd. Het was dan ook vrij snel duidelijk dat SimpelGarage goed toegevoegd kon worden aan de diensten welke van Dal ICT Solutions aan haar klanten biedt. Kijk voor het complete portofolio op www.vandal-ict.nl.

 

2015 ….

Met deze overname is Van Dal ICT Software B.V. ontstaan.

Waardoor er weer zekerheid en vertrouwen naar bestaande klanten en nieuwe klanten gewaarborgd wordt. Natuurlijk is de heer van der Wel niet meteen uit beeld.

Samen gaan we in 2015 nieuwe en bestaande onderdelen ontwikkelen.

Zo dat SimpelGarage nummer 1 blijft in de betaalbare automotive software.

 

Overtuig Uzelf wat wij kunnen betekenen m.b.t. automatisering van Uw bedrijf en vraag geheel vrijblijvend informatie bij ons aan of een complete demonstratie van de software bij U op de werkplek.